Pedikur Lovaszi En a Csillogo Kormok Szalont valasztottam - csillogokormok.hu

Pedikűr Lovászi? Inkább a Csillogó Körmök!

Ez a két mondat egy Dobriban élő kolléganőm száját hagyta el nemrégiben, amikor arról panaszkodtam neki, hogy a szandál szezon beköszöntével egy lábujjak közt keletkezett tyúkszem keseríti meg az életem már hetek óta. Próbálkoztam már mindenféle házi praktikával, de a gonosz tyúkszem makacsul tartotta magát, és gonosz tekintettel ugyanúgy kacsintgatott rám, mint korábban.
A népi gyógyászat, és mindenféle tapaszok általi otthoni kezelések tehát nem váltak be. Sürgősen pedikűrre volt szükségem, mert már annyira fájt, hogy semmilyen lábbelit nem tudtam úgy viselni, hogy az kényelmes legyen.

Tyúkszemes szenvedéseim története

Magam sem értem, hogyan került oda az a fránya tyúkszem a kislábujjam belső felére. Nem hordtam új cipőt, vagy szandált, sem papucsot. Mégis egyszer csak megjelent. Mikor először észrevettem, vízhólyagnak véltem, aztán valamiféle makacs gombásodásnak gondoltam, amikkor azonban megjelent a kis kemény szem a közepén már tudtam, ez bizony tyúkszem. Nagymamám panaszkodott gyakran ilyesmire, és kislánykori emlékeimből, meg az internet segítségével próbáltam felidézni az elmulasztásának lehetőségeit.
Szerencsére ma már elérhető a pedikűr szolgáltatás szinte bárhol, így ha ezek a praktikák nem válnak be, még mindig ott a lehetőség, hogy szakemberhez forduljunk. Így tettem én is, több heti sikertelen kísérlet után rászántam magam, hogy pedikűrös szakember kezébe adjam a dolgok megoldását.

Végre újra fájdalom nélkül

Azt megtanultam ebből a szenvedésből, hogy rendszeresen igénybe kell vegyem a pedikűr nyújtotta előnyöket. Melinda tökéletesen megoldotta ennek a makacs tyúkszemnek az eltávolítását, és az egyéb bőrkeményedéseket is eltávolította a talpamról, ápolttá és gyönyörűvé varázsolta a lábkörmeimet.
Hasznos tippeket is kaptam arra, hogy miképpen tudom megelőzni a hasonló kellemetlenségek kialakulását, és hogyan tudom két pedikűr kezelés között otthon is ápoltan és egészségesen tartani a lábfejem. Ezeket a tanácsokat megfogadtam, és azóta rendszeresen járok hozzá pedikűröztetni. A kolléganőmet pedig, aki ajánlotta őt számomra, hálám jeléül meghívtam egy ebédre, ahová végre a tyúkszem okozta fájdalom nélkül, és gyönyörű lábkörmökkel tipeghettem el a legújabb szandálomban.