Egy meleg nyári délután – kozmetika Lenti településéről kiruccanva

– Mama, már régóta tervezem, hogy elviszlek Melinda kozmetikájába Dobriban. Tudod, ő most Lenti közelében is nyitott egy szalont. – kezdte Margó a beszélgetést édesanyjával.
– Ó, drágám, köszönöm, de én már majdnem hatvan éves vagyok. Mit keresnék én egy kozmetikában? – kérdezte édesanyja Margó.
– Dehogyis nem, Mama! A szépségápolás korhatár nélküli. Ráadásul Melinda fantasztikus dolgokat művel.
– Nem tudom, Margó. Nem érzem magam kényelmesen ilyen helyeken.
– Gondolj csak bele, mennyire jólesne egy kis kényeztetés! Melinda személyre szabott kezelést biztosít mindenki számára. Ez a kozmetika Lenti lakosainak is elérhető távolság!
– Személyre szabott kozmetikai kezelés? Hm, ez érdekesen hangzik.
– És nemcsak a hagyományos szolgáltatások vannak. Pedikűr, manikűr, sőt, még masszázs is.
– Masszázs? Nos, az valóban csábító… Rábeszéltél! Mikor indulunk?

Kozmetika Lenti, egy varazslat Anya-lanya utazasa a szepseg vilagaba - csillogokormok.hu

Teréz újjászületése a lenti kozmetikában

Teréz a kozmetikai kezelések után lelkesen meséli el Margónak élményeit:
– Margó, hihetetlen, milyen élmény volt ez a nap! Kezdem ott, hogy Melinda mennyire odafigyelt rám. Amikor beléptem, egyből éreztem, hogy itt mindenki azért van, hogy kiszolgáljon. Melinda olyan precízen és odafigyeléssel dolgozott, mintha csak én léteztem volna számára. A környezet maga volt a nyugalom. Egy csendes, békés szalon, távol a világ zajától. A kezelések maguk… ah, egyszerűen csodálatosak voltak! Kezdettől fogva éreztem, hogy minden a bőröm és az igényeim szerint van szabva. Nincs két egyforma kezelés, mondta Melinda, és ez tényleg így volt. Először egy alapos bőranalízissel kezdtünk, hogy megtudja, mi a legjobb számomra. Az arcápolás után jött a manikűr és a pedikűr. Melinda olyan finoman és szakszerűen végezte a munkáját, hogy szinte észre sem vettem, mikor múlt el az idő. És a masszázs! Margó, azt hiszem, az volt a legjobb része. Olyan volt, mintha minden stressz és fáradtság eltűnt volna a kezei között.
Végül pedig a legnagyobb meglepetés, amit Margó kapott! Melinda egy személyes bőrápolási tervet is készített neki, hogy otthon is folytathassa a gondoskodást. Egyszerűen lenyűgöző volt az odafigyelés, amit kapott!