Bemutatkozás

Engedd meg, hogy néhány gondolattal bemutassam szépségipari tanulmányaim és, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtok azon belül:

2012-ben szereztem képesítést a Crystal Nails – Elit Cosmetix Körmösakadémián Kézápoló és műkörömépítő OkJ-s tanfolyamon.

Az évek során szerelmes lettem a szakmámba. Szeretek szép, igényes, természetes hatású körmöket készíteni. Munkámat gyorsan és precízen végzem.

Szolgáltatásaim széleskörűek, az egyszerű esztétikai ápolástól a gél lakkozáson át a műkörömépítésig. Ehhez a szolgáltatási területhez kapcsolódóan 2019-ben Paraffinos kezeléssel bővült kínálatunk.

2013-ban szintén a Crystal Nails – Elit Cosmetix körmösakadémián sikeres Lábápoló OkJ vizsgát tettem. Számomra ez a szakma is szerelem, ugyanis másképp nem lehetne szeretettel végezni.

Elekné Kiszner Melinda Eszter

Gyógypedikűrre specializálódtam. Láb körmökre készítek gél-lakkot, illetve hagyományos lakkozással is szívesen dolgozom. Pedikűrözés végén egy finom masszázs vagy paraffin kezelést is igénybe lehet venni.

Miután jöttek a pozitív visszajelzések a kedves vendégeimtől, hogy milyen jó érzékkel masszírozom a kezüket-lábukat, elkezdtem keresni egy Gyógy- és Sportmasszőr képzést, ha csinálok valamit, akkor azt jól, vagy sehogy.

2016-ban sikeres vizsgát tettem az EFEB Felnőttoktatási Központ-ban Gyógy –és Sportmasször OKJ Bizonyitványt szereztem.

2020-ban a Pannonkincstár Humán Szakképző központ és a Janssen Kozmetikus Akadémia szervezésében sikeres szakmai Kozmetikus OKJ vizsgát tettem.
Arc kezelésekre, test kezelésekre, szőrtelenítő kezelésekre, szempilla + szemöldök festésre stb. szeretettel várom minden kedves szépülni vágyó vendégemet!

Várlak Benneteket folyamatosan bővülő szolgáltatásaimmal.  <3 
Köszönöm, hogy végig olvastad a rövid bemutatkozásom.
Bővebb információt a főmenüben találsz!

Üdv, Elekné Kiszner Melinda Eszter

A szalonról