Letezik a tokeletes kozmetika Lenti kozeleben Igen, a Csillogo Kormok! - csillogokormok.hu

Új élet, új kihívások: Adrienn és a kozmetika Lenti környékén

– Drágám, a költözés óta még mindig nem találtam megfelelő kozmetikát. Tudod, milyen fontos számomra, hogy ápolt és elegáns legyen a megjelenésem. – mondta a férjének Adrienn.
– Értem, Adri. Mi lenne, ha felhívnád Annát? Ő már régóta él itt, biztosan tud egy jó helyet ajánlani.
– Igazad van, rögtön hívom.
Adrienn azon nyomban telefont ragad, és tárcsáz. A kozmetika megtalálása Lentiben, vagy a környéken, neki nagyon fontos.
– Szia Adri! Miben segíthetek? – vette fel kedvesen a telefont a barátnő.
– Szia Anna! Nemrég költöztünk Lentibe, és keresek egy jó kozmetikát. Tudsz ajánlani valamit?
– Természetesen! A Dobriban működő Csillogó Körmökben voltam nemrég. Fantasztikus a szolgáltatásuk, és a körmeim még sosem néztek ki ennyire jól. Szerintem neked is tetszene.
– Köszönöm, Anna! Megnézem őket. Tudod, én szeretek kísérletezni különböző színekkel, és fontos, hogy a körmeim hosszú ideig szépek maradjanak. Plusz, a bőrápolási szolgáltatásaik is érdekelnek.
– Náluk mindent megtalálsz! És ha nekem megfelelt, neked is fog.
– Akkor biztosan kipróbálom. Köszönöm a tippet!

És a tapasztalat?

Adrienn lelkesen számolt be a férjének a kozmetikában tapasztaltakról.
– Képzeld el, Laci, milyen különleges volt a kozmetika Letiben! Először is, ott minden a vendégekről szól. Mivel egy egyszemélyes vállalkozás, éreztem, hogy sokkal nagyobb odafigyelésben részesültem, mint máshol. Egyáltalán nem éreztem azt a kapkodást és elszemélytelenedést, amit máshol tapasztaltam. A hely maga pedig olyan volt, mint egy kis oázis. Nem csak a tipikus kozmetikai szolgáltatások vannak, hanem pedikűr, manikűr, műköröm építés, gél lakkozás és még masszázs is! Elképzelheted, mennyire kényeztetettnek éreztem magam! És a legjobb rész az volt, hogy akár több órát is ott tölthettem, ha többféle kezelést szerettem volna. De a leginkább különlegessé az tette a helyet, hogy teljesen privát környezetben lehettem. Nem volt várakozás, és nem is voltak kíváncsi tekintetek. Csak én és a kozmetikus, teljes nyugalomban és intimitásban. A kezelések alatt éreztem, hogy valóban én vagyok a középpontban, és minden pillanatot élveztem.