Masszázs

Telefon: 06304732022

E-mail: csillogokormok@gmail.com

Masszázs árlista

Frissítő – Relaxáló Masszázs:

(Fárasztó hétköznapok kipihenésére; rossz testtartás; fájó-fáradt testrészek; közérzet javítására. Felüdülés a testednek-léleknek egyaránt.)

 • Hát -Vállöv-nyak:
  20 perc
  3.500 Ft
 • Kéz és-kar masszázs:
  20 perc
  3.500 Ft
 • Hát masszázs:
  30 perc
  4.000 Ft
 • Láb masszázs:
  30 perc
  4.000 Ft

Teljes test Relaxáló Masszázs:

60 perc
6.000 Ft
90 perc
9.000 Ft
120 perc
12.000 Ft

Relaxáló masszázsok választhatóak: Aroma- olajjal; krémmel; természetes olajokkal. Természetes, magas minőségű termékekkel, bőrtípusodnak megfelelő anyagokkal dolgozom. Masszázsaim egy professzionális, elektromosan állítható, kényelmes, fix-masszázságyon végzem!

Masszázs Sportolók és rendszeres testmozgást végző vendégeim részére:

(edzés előtt vagy után):

 • Hát –Váll – Nyak masszázs:
  30 perc
  5.000 Ft
 • Hát masszázs:
  30 perc
  5.000 Ft
 • Lábak (talp- vádli-comb):
  30 perc
  5.000 Ft

Teljes Test masszázs Sportolóknak:

60 perc
8.000 Ft
90 perc
12.000 Ft
Masszázsaim sportolók részére: izomlazító krémekkel, gyulladás csökkentő, kifejezetten sportolók részére előállított készítményekkel végzem. Masszázsaim egy professzionális , elektromosan állítható, kényelmes, fix-masszázságyon végzem!

Gyógyhatású – masszázs:

(Megelőzés vagy már meglévő betegségek szinten tartása , javítása érdekében. Derék;Hát fájdalom és testtartás javítás. Fáradt, fájó testrészek szakszerű masszázsa.)

 • Hát –Vállöv –nyak:
  30 perc
  4.500 Ft
 • Hát masszázs:
  30 perc
  4.500 Ft
 • Láb masszázs:
  30 perc
  4.500 Ft
 • Teljes test masszázsa:
  60 perc
  8.000 Ft
  90 perc
  12.000 Ft
  120 perc
  14.000 Ft
Gyógyhatású masszázsaim alkalmával: gyógynövény kivonatos, természetes, magas minőségű anyagokkal dolgozom.
Masszázsaim egy professzionális, elektromosan állítható, kényelmes, fix-masszázságyon végzem!

Masszázs kezelések menete:

 1. kikérdezés: milyen problémával jött hozzám. Betegségek? (megfelelő masszázs érdekében)
 2. kényelembe helyezem a kedves vendéget.
 3. Elvégzem a választott masszázst.(Kezelés közben folyamatosan kérdezek, hogy minden megfeleljen a kedves vendégeimnek.) pl: Fény, hőmérséklet, zene, masszázs erőssége.. stb.
 4. Masszázs után: igény szerint tusolás, vagy egy finom tea..stb.

A masszázs hatása

Összetett hatásából adódóan az egészségmegőrzében és regenerációban jelentős szerepe van.

Hatása a bőrre

A masszázs erősíti a faggyú- és izzadtságmirigyek kiválasztó munkáját, eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr anyagcseréjét, puhítja a hegeket és erősíti a szervezet védekezőképességét. Elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, ezáltal lassítja öregedését.

Hatása az idegrendszerre
Bizonyos masszázstechnikák hatékonyan csökkentik az érző idegvégződések érzékenységét, ezért ezeket gyakran alkalmazzák fájdalomcsillapításra ideggyulladás és idegfájdalmak esetén. A lágy fogások stimulálják a mozgatóidegeket, emelik az izmok ingerelhetőségét.

Hatása a pszichére
Egyes technikák nem csupán a mozgásszervi betegségek esetén, hanem mentális értelemben is hathatós segítséget nyújthatnak. A lágy masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, szabaddá teszi a légzést, oldja a feszültségeket , segítenek az ellazulásban. Előfordulhat, hogy masszázs közben a páciens egyszerűen álomba merül Ez is a test, a lélek és az elme mély ellazulásának jele.

Hatása az izmokra és ízületekre
A masszázs hatására a megfeszült ellazulnak (detonizálás), az ernyedt izomzat pedig újult erőre kap, helyreállhat a normál izomfeszesség. Intenzív testmozgás után az anyagcsere során termelődő tejsav lerakódik az izomszövetekben, ami izomlázat, izomgörcsöket eredményezhet. A masszázs elősegíti a tejsav eloszlását és kiürülését a fáradt izomzatból, ezáltal enyhíti a fájdalom és fáradtságérzetet. A sportolók verseny előtti felkészítése során alkalmazott masszázs segít a fáradtság csökkentésében, javítja az izomtónust, fokozza az izom rugalmasságát és az összehúzódás erejét növelve, erősíti az izmokat.

Hatása a csontokra
Csont, vagy izületi sérülések után, mivel az izmok és ízületek mozdulatlanságra kényszerülnek, lelassul a helyi vérkeringés, nyirokpangás következik be, ez pedig duzzanathoz, izomletapadásokhoz vezet. Megfelelő masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, eloszlik a duzzanat, fellazul az összetapadás, és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.

Hatása a vérkeringésre
A masszázs akár többszörösére is növelheti a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását. A vérellátás javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását. Emellett az érintés és az élénkebb vérkeringés a nyirokrendszer működését is serkenti, amitől javul a lerakódott salak és méreganyagok kiválasztásának és elszállításának hatásfoka. A vér- és a nyirokkeringés megélénkülése gyúrással érhető el. A megfelelő immunvédekezés alapja pedig nem más, mint a kielégítő vérkeringés és a jól működő nyirokrendszer.

Hatása a szervekre
A masszázs belső szerveink működésére is hatással van. Ez abból adódik, hogy belső szerveink kapcsolatban állnak bőrünk bizonyos zónáival, és köztük reflexszerű (automatikus) reakciók léphetnek fel. A bőr ilyen jellegű zónáinak célirányos masszírozásával befolyásolhatjuk egyes szerveink, mint például a vese, a máj vagy a szív működési zavarait. ezen az elven alapul a láb reflexzónáinak masszírozása, valamit a kötőszöveti masszázs.

KÉRJ IDŐPONTOT