Az évforduló tervezése, vagyis egy műköröm Csernyeföld korábbi lakójának. Egy romantikus visszatérés.

Ádám és Anikó, akik Csernyeföldön ismerték meg egymást, hamarosan ünneplik házassági évfordulójukat. A férj, Ádám, szeretné ezt a különleges alkalmat megünnepelni azon a helyszínen, ahol minden kezdődött – a szülői házban, amelyet örökölt és amely tökéletes állapotban áll üresen. Ádám azonban ennél többet is tervez meglepetésként.
Barátja, Viktor ajánlására felhívta Dobriban Melindát, a „Csillogó Körmök” szalon tulajdonosát, hogy megbeszélje vele az időpontot, amikor a közelben lesznek. Ádám elmondta Melindának, hogy szeretne egy különleges meglepetést szervezni a feleségének, Anikónak – egy új, csodálatos műkörmöt.
– Jó napot, Melinda! Ádám vagyok Csernyeföldről. Szeretném meglepni feleségemet, Anikót, a házassági évfordulónk alkalmából, és gondoltam, hogy egy műköröm kezelés lenne a tökéletes ajándék számára. Tudna nekünk egy időpontot biztosítani? – kérdezte kissé félénken.
– Természetesen, Ádám! Nagyon örülök, hogy hozzám fordult. Biztosíthatom, hogy Anikó a legjobb kezekben lesz. Milyen stílust szeretne? Zselés vagy porcelán műköröm legyen? -kérdezett vissza Melinda, a szalon tulajdonosa.
– Ez a műköröm meglepetés lesz Anikó számára, szóval valami igazán különleges és nőies dizájnt szeretnék. Megbízom a szakértelmében. Én egyébként sem igazán vagyok jártas ebben a műköröm témában, úgyhogy nem szeretnék választani. – válaszolt Ádám, aki még a kérdéssel is bajban volt.
Melinda megígérte, hogy gondoskodik arról, hogy Anikó olyan műkörmöket kapjon, amelyek tökéletesen illenek a személyiségéhez és az alkalomhoz.

Mukorom Csernyefold vendeglakojakent. Adam es Aniko kulonleges evforduloja. - csillogokormok.hu

A meglepetés megvalósítása, vagyis egy varázslatos nap Dobriban

Az évforduló napján Ádám és Anikó visszatértek a csernyeföldi szülői házhoz, ahol számtalan emlék várta őket. Anikó meghatódottan nézett körül az ismerős helyszínen, amely annyi boldog emléket őriz. Ádám azonban még egy meglepetést tartogatott a számára, amiről felesége mit sem sejtett.
– Mielőtt este megünnepeljük az évfordulónkat, van még egy kis meglepetésem számodra! – mondta Ádám, miközben elindultak Dobri felé.
Megérkezve a „Csillogó Körmök” szalonba, Anikót meglepetés és öröm töltötte el. Melinda fogadta őket, és bemutatta a különböző műköröm opciókat. Anikó izgatottan választotta ki a tökéletes dizájnt, amelyet Melinda nagy szakértelemmel és gondos aprólékossággal varázsolt ujjai végére.
Anikó teljesen meghatódott férje gondosan kitervelt műköröm akciójától, és könnyes szemmel köszönte meg a csodás ajándékot.