Nekem még egy országhatár sem lehet akadály

Már évek óta kerestem valamit. Minőségi műkörmös Bottornya közelében. Ezzel keltem, feküdtem mindennap, amióta csak elhatároztuk a párommal, hogy egybekelünk. Azóta is rengetegszer emlegetjük fel azt az időszakát az életemnek, mielőtt megtaláltam a Csillogó Körmöket. Szinte már megszállottan kerestem azt a körmöst, aki minden igényemnek megfelel.

Minosegi mukormos Bottornya kozeleben - csillogokormok.hu
Egyszerűen nem lehet igaz, hogy nincs egy minőségi műkörmös Bottornya közelében! – dohogtam rengetegszer, amikor a párom azt mondta, akkor menj Magyarországra, hátha ott lesz az igazi! Hát így találtam rá a Csillogó Körmök Melindájára, akivel már az elő telefonbeszélgetésünkkor közöltem, hogy én profi szakembert keresek, aki biztosan nem okoz csalódást. Ő azonnal adott egy időpontot, és azt válaszolta, hogy bírja a kihívásokat, szóval szeretettel vár.

Mégis van minőségi műkörmös Bottornya szomszédságában!

Amikor először tettem a kezem Melinda kezébe, bevallom izgultam kicsit. A fél órás autóúton végig azon gondolkoztam, hogy ez az utolsó esélyem minőségi műkörmöst találni, hiszen vészesen közeledett az esküvőnk időpontja. Őszintén elmondtam neki, hogy minden vágyam, hogy egy profi szakember igazi csodákat varázsoljon a körmeimre, a nagy napra.
Ahogy figyelt, és közben mosolygott rám, már tudtam, hogy ő az az ember, aki tényleg érti az igényeimet. Nemcsak a körmökre összpontosított, hanem arra is, hogy azokon keresztül megmutathassam a személyiségemet és az érzéseimet. Csodálatos körmöket készített számomra, a mai napig is azok a kedvenc fotóim a frigyről, amelyeken a szépen manikűrözött, tökéletesre épített és díszített körmeim jól látszanak.

Az életem része maradt

Miután a párommal egybekeltünk, még sokáig eredeti szépségükben ragyogtak az esküvőre készített körmeim. Ilyen talán még nem is volt, hogy két látogatás közt a körmösnél ne sérültek, törtek, levegősödtek volna fel a körmeim. Végtelenül boldog volta, hogy megtaláltam az igazi minőségi műkörmöst Bottornyától elérhető távolságban. Így történt, hogy Melinda része lett az életemnek. Rendszeresen hozzá járok azóta is, és minden alkalommal lenyűgöz a kreativitása és a precizitása. Már nemcsak azért járok hozzá, hogy elkészítse a következő tökéletes dizájnt, hanem azért is, mert az idő, amit a szalonjában töltök, mindig energiával és jókedvvel teli.
Melinda számomra már sokkal több, mint egy minőségi műkörmös Bottornya szomszédságában, Magyarországon. Talán nem haragszik, ha azt mondom, igazi barát lett számomra. Beszélgetéseink alatt nemcsak a körmök, hanem az élet dolgai, az álmaink és terveink is szóba kerülnek. Ez a kapcsolat, ami a körmökön keresztül indult, mára már sokkal többet jelent nekem.