Gábor kételyei – egy masszázs Lenti laksoként, ha férfi vagy?

Gábor, a Letenyei házaspár férfi tagja, hónapok óta szenvedett hátfájástól egy kertrendezés során elszenvedett sérülés miatt. Felesége, Linda, aki mindig is hitt a masszázs gyógyító erejében, meggyőzte őt, hogy látogassanak el Dobriba a „Csillogó Körmök” szalonba, ahol Melinda, a tulajdonos, kiváló masszázskezeléseket nyújt.
Gábor kezdetben vonakodott az ötlettől.
– Egy masszázs? Az nem igazán férfias dolog! – gondolta magában.
Linda azonban nem adta fel, és áthívta a szomszédot, aki korábban már járt Melindánál masszázson, és nagyon elégedett volt az eredménnyel.
A szomszéd, István, lelkesen mesélt a helyről:
– Gábor, nem tudod elképzelni, mennyire felfrissített és megszabadított a hátfájástól. Melinda egy igazi profi, és a szalonja olyan nyugodt hely, tökéletes a pihenésre.
– Gondolj csak bele, Gábor, a masszázs nemcsak a fizikai fájdalmakat enyhíti, de a lelkedre is jó hatással van. Egy kis kikapcsolódás, amire mindkettőnknek szüksége van. – erősített rá Linda.
Gábor elgondolkodott ezen. Tudta, hogy Linda igyekszik a legjobbat kihozni a helyzetből, és végül beleegyezett, hogy tegyenek egy próbát.

Masszazs Lenti lakoskent Igen, de egy ferfinak - csillogokormok.hu

Gábor megkönnyebbülése: Egy masszázs átalakító hatása

Miután Gábor beleegyezett, hogy feleségével, Lindával ellátogatnak a „Csillogó Körmök” szalonba Lentiből Dobriba, kíváncsian, de egyben kissé bizonytalanul várta a masszázs élményét. Azonban amint beléptek Melinda szalonjába, azonnal érezte a nyugodt és barátságos légkört, ami kissé oldotta a feszültségét.
– Amint Melinda kezdett dolgozni a hátamon, éreztem, hogy a fájdalom lassan, de biztosan csökken” – mesélte Gábor később. – Végig egyfajta nyugalmat és felszabadulást éreztem, amit már hosszú ideje nem tapasztaltam. Melinda kezei alatt az izmaim ellazultak, és a fájdalom, amit a kertrendezés óta éreztem, szinte elszállt. Nem hittem volna, hogy ez ilyen mértékben javíthatja a közérzetemet. A kezelés után frissebbnek és energikusabbnak éreztem magam, mintha újjászülettem volna!
A látogatás vége felé Gábor már teljesen meggyőződött arról, hogy a masszázs nemcsak a nők számára hasznos, hanem mindenki számára elérhető és javasolt.
– A következő alkalommal már én fogom javasolni Lindának, hogy látogassunk el Melindához – mondta mosolyogva.
Gábor élménye nemcsak a fájdalmán segített, hanem új perspektívát is adott számára a testi-lelki egészség fontosságáról.