Kozmetika

Telefon: 06304732022

E-mail: csillogokormok@gmail.com

Kozmetika árlista

Gyantázás: (hagyományos, waxx , cukorpaszta)

 • Bajusz gyantázás: 1.000 Ft
 • Áll gyantázás: 1.000 Ft
 • Toka gyantázás: 1.000 Ft
 • Hónalj gyantázás: 1.500 Ft
 • Kar gyantázás könyékig: 1.500 Ft
 • Kar teljes gyantázás: 2.000 Ft
 • Hát gyantázás: 3.500 Ft
 • Mellkas + has: 4.000 Ft
 • Has gyantázás: 2.000 Ft
 • Intim gyanta női: 2.000 Ft (bikini vonal)
 • Láb gyantázás térdig: 1.500 Ft
 • Comb gyantázás: 2.000 Ft
 • Láb teljes gyantázás: 3.500 Ft

Pakolás – maszk: 1.000-2.500 Ft

UH hatóanyag bevitel: 3.500 Ft

Festés

 • Szempilla festés: 1.500 Ft
 • Szemöldök festés + igazítás (szedés): 2.500 Ft

Szemöldök igazítás: 1.000 Ft

Masszázs:

 • Arc masszázs: 3.000 Ft
 • Arc – nyak- dekoltázs: 4.000 Ft
 • Cellulit kezelés 30p: 4.500 Ft

Arckezelés

 • Tini kezelés: 10.000 Ft (arctej,tonik,peeling,maszk,krém)
 • Hát kezelés: 5.500 Ft (arctej,tonik,peeling,maszk,krém)
 • Expressz arckezelés: 5.500 Ft (arctej,tonik,peeling,maszk,krém)
 • Tisztító kezelés: 9.000 Ft (letisztítás,tonik, peeling, puhítás: vapozon, kitisztítás, VIO ,masszázs, maszk, nappali krém)
 • Tisztító kezelés+ UH: 10.000 Ft (hatóanyag bevitel)

Smink

 • Nappali, alkalmi: 6.000 Ft
 • Esküvői: 10.000 Ft (próba 5.000 Ft)

Kozmetika

A mai felgyorsult életünk következménye a legtöbb bőrprobléma. Kiváltó okai a nem megfelelő táplálkozás, elégtelen folyadék bevitel, kevés mozgás, sok stressz, kevés szabadban eltöltött idő. A szervezetünk jelez nekünk a bőrünkre kivetítve, hogy valamilyen változáson megy át, ami eltér a normális működéstől. Lehetnek ezek: hormonális, kiválasztási, emésztési problémák.

A kozmetika számos lehetőséget rejt magában. A kozmetika egy folyamatosan bővülő, fejlődő innovatív eljárásokat magába foglaló szakma.

A meglévő állandóságokra és hagyományokra épülve a 21. századnak megfelelő változásokon esik át.

Változnak a divatok, az igények a kozmetikai eljárásokkal szemben, a kozmetikában jelentős szerepet játszanak az elektro kozmetikai kezelések a hagyományos kezeléseket kiegészítve.

A kozmetika fejlődő tendenciát mutat a különböző bőrtípusoknak megfelelő termékcsaládok fejlesztésében. A kozmetikában személyre szabott kezelésekre van lehetőség. Igényeknek megfelelően választható kezelések, szolgáltatások: Arc-kezelés, test-kezelés: szőrtelenítés. Festés, szőkítés. Arc masszázs, test masszázs, cellulit kezelés. szempillaépítés, sminkkészítés. A kozmetikus, csak általa kezelhető bőrrendellenességet kezelhet.

A kezelések első, de legfontosabb pillére a Diagnosztizálás. Meg kell határozni a bőrtípust, annak rendellenességeit, elváltozásait. Normalizálni kell a bőr működését. Személyre szabott kozmetikai kezelésekkel, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal.

Mivel ma már nincs olyan, hogy normál bőrtípus, legtöbb bőrtípust felszíni vízhiány kíséri ezért a kozmetikai kezelések során folyamatosan hidratálni kell.

Kozmetikai tisztító arckezelés lépései

 1. Letisztítjuk a kezelendő bőr felületét a szennyeződésektől, smink maradványoktól a bőrtípusának megfelelő lemosó készítménnyel. Ami lehet: tej, olaj, hab, gél.
 2. Peelinegzést végzünk az elhalt szarusejtek eltávolítása céljából, bőrtípusnak megfelelő mechanikai vagy kémiai, biológiai készítménnyel.
 3. Tonizálást végzünk a bőr természetes PH értékének visszaállítása céljából.
 4. Masszírozzuk a bőr felületét: mikro cirkuláció fokozása (Ezzel is segítve az elhalt szaru sejtek távozását a bőr felületéről.) Izomtónus fokozása céljából.
 5. Felpuhítjuk a kezelendő bőrfelületét: felpuhító anyaggal, borogatással vagy készülékkel.
 6. Kitisztítjuk a bőr felületét. Steril tűvel, nyomókendővel. Gumikesztyűben.
 7. Fertőtlenítjük a kezelt felületet, helyileg és az egész arc területét VIO-val.
 8. Hatóanyag bevitel UH-val.
 9. Helyspecifikusan tápláljuk a bőrt. Nyugtatjuk, regeneráljuk, ránctalanítjuk, hidratáljuk a bőr felületét.
 10. Összehúzó pakolást helyezünk a kezelt bőrre.
 11. Befejező krémet használunk (nappali fényvédő készítményt)

Szükségszerűen kendőzzük a bőrt, bőrtípusnak megfelelő készítménnyel.

Házi ápolásra tanáccsal látjuk el a vendéget.

A kozmetikai testkezelések: Cellulit kezelés

A kozmetikai testkezelések a kozmetikában egy külön innovatív ágazat. Testünkön található különféle, kozmetikai, esztétikai elváltozások, problémák kiküszöbölésére szolgál. Nőknél test szerte kialakult: alaki, felszíni külalaki elváltozások. Amit közismert néven Narancsbőrnek vagy striának, illetve cellulitnak nevezünk. A női nemi hormonunk az ösztrogén hatására a szervezetünk a testünknek különböző testtájain igyekszik kipárnázni a zsírszövet rácsos salakos kötésével. Az optimális állapot vissza állítása céljából a fixált zsírszövetet bekötő, vízben oldódó ásványi-és salakanyagokat diszpergáljuk és a nyirokrendszer segítségével kijuttatjuk a szervezetből.

Speciális diétával (otthoni) egybekötve kúraszerű kezelésekkel támogatjuk, és ezáltal eltávolítjuk a szervezetből. Ezáltal a bőrfelszín egyenletessé válik az adott testtájak térfogata lényegesen csökken, miután a zsírt felszabadítjuk: tornával, ultrahangos kezeléssel, lipolízissel elégettük, mobilizáltuk. Ezeket a kezeléseket egyénre szabottan kézi vagy gépi kezeléssel végezhetjük! A narancsbőr napjainkban a nők 95 %-ának okoz problémát.

A tévhitekkel ellentétben nem csak idős vagy túlsúlyos nőknél jelentkezhet ez a probléma, hiszen vékony, fiatal nőknél is látható. Cellulit a testen általában felkar, csípő, has és comb tájékán jelentkezik, ami a bőr alatt lévő dudoros réteg komoly esztétikai problémáit okozza. A bőr és izomzat közötti kollagén és elasztin szálai között felhalmozódott zsírréteg, szöveti folyadék, toxinok, méreganyagok. Ezek a felhalmozódott anyagi rendszerek okozzák ezeket a gödröcskéket az erre hajlamos területeken. Sok nő életét megszomorítva ezzel. Narancsbőr okozója: stressz, mozgáshiány, vér és nyirokkeringés lelassul, örökletes tényezők, szervezetünk elsavasodása, kevés folyadékfogyasztás, fogamzásgátló tabletták. A kozmetika számos megoldást kínál az adott probléma kezelésére.

Szőrtelenítő eljárások a kozmetikában:

A kozmetika mindig megoldást keresett az életre szóló hatásokra, viszont az orvostudomány is akadályokba ütközött. Ezen probléma kiküszöbölésére a szőrszálak eltávolítására manapság sokféle módszer létezik, fontos szempont a tartósság. Két nagy csoportja van, az egyik a depiláció, ami ideiglenes megoldást jelent, a másik tartósabb, ami az epiláció.

Ideiglenes módszerei: csipesz, borotva, kémiai szőrtelenítő készítmények, epiláló készülékek, gyantázás.

Tartós módszerei: epiláció – elektrolízises epiláció, lézeres szőrtelenítés, IPL technológiás szőrtelenítés.

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem segítettem átláthatóbbá tenni a kozmetika fontos szerepét a mindennapokban.

KÉRJ IDŐPONTOT