Nemzetközi kényeztetés, avagy pedikűr Pince lakóinak is Dobriban

Amikor belevágtam a Csillogó Körmök Szalonom elindításába, talán még én magam sem gondoltam arra, hogy ez egy nemzetközi karrier kezdete lesz. Persze lehet, hogy túlzás ezt állítani, de annyi bizonyos, hogy az eltelt időszakban egyre több vendégem érkezik a szomszédos országok, határközeli településeiről. Ebben a beszámolómban arról szeretnék mesélni nektek, hogy a pedikűr Pince település önmagára és lába egészségére igényes lakóinak is nagyon fontos szegmense a szépségápolásnak. Mindezt nem magamtól találtam ki, hanem tapasztalat.
Több vendégem is átjár ugyanis Pince településről pedikűröztetni hozzám. A Dobriban található üzletem szép lassan olyan hírnévre tesz szert, hogy már Szlovéniában is arról híres, hogy itt a szépség és ápoltság egy igényes kuckójára bukkantak a hozzám betérő vendégek. Nagy öröm ez nekem, hiszen elsődleges célom az, hogy mindenki bőrének, körmének, és a masszázson keresztül az egész testének megadjam azt a törődést, amely nem szabadna, hogy luxus legyen bárkinek. A pedikűr gyakran elhanyagolt része a szépségápolásnak, sokan csak akkor fordítanak figyelmet a lábukra, ha közeledik a szandálszezon. Pedig egy jó pedikűr nem kizárólag esztétikai funkciójú beavatkozás, jelentősen hozzájárul a lábunk egészségéhez is. Ezt ma már Pincéről érkező vendégeim is pontosan tudják.

Pedikur Pince telepules lakoinak is a Csillogo Kormok Szalonban - csillogokormok.hu

Összeköt minket a szépség és ápoltság iránti elhivatottság

A Pince és Dobri település közötti kapcsolat tehát, már létrejött a Csillogó Körmök Szalon falain beül is. Nagyon bízom abban, hogy egyre többe tapasztalhatjátok meg azt a szakértő gondoskodást, amellyel a munkámat végzem nap mint nap. Azt szeretném, ha minél több hölgynek segíthetnék visszanyerni, vagy megerősíteni az önbizalmát. Egy csodás pedikűr pedig, így nyáridőn, igazán sokat tud dobni a megjelenésünkön, ezáltal a magabiztosságunkon is.
Azon vagyok, hogy egyedülálló kozmetikai élményt nyújtsak a vendégeimnek, akár helyi, környékbeli lakos, akár a szomszédos Pince településéről jelentkezik be hozzám valaki. A szépség és ápoltság nemzetközi nyelvet beszél, és nem ismer országhatárokat. Legyen mindenki igényes és ápolt, azokon a területeken is, ahol nem mindig látszik. Ne sajnálja az idejét senki egy pedikűrre, és legyen magabiztos minden nyári lépésetek!